Od 18 časova izmene saobraćaja u centru Beograda

Izvor: RTS, 26.Maj.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 18 časova izmene saobraćaja u centru Beograda

U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj. Saobraćaj će danas biti obustavljen od 18 do 23 sata, a sutra od 8 do 15 časova, najavljeno je iz MUP-a.
Za saobraćaj će biti zatvorene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulice Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice Kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.
Danas od 18 časova biće zabranjeno parkiranje vozila i biće uklonjeni automobili na parkingu Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom.

Od ponoći do završetka centralne manifestacije Dana MUP-a biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili na parking prostor na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, desna strana parkinga Vlajkovićeve ulice i parking prostor u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.
Proslava Dana MUP-a biće održana u nedelju 27. maja različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu.
Centralna manifestacija počeće u podne ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAOURUŽAJTE SE STRPLJENJEM Danas i sutra izmene saobraćaja u centru Beograda

Izvor: Blic, 26.Maj.2018

U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

Nastavak na Blic...

Obratite pažnju: Ove ulice u Beogradu biće zatvorene za saobraćaj

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2018

U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj. Saobraćaj će danas biti obustavljen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.