Izgoreo stadion u Kosovskoj Mitrovici /VIDEO/

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo stadion u Kosovskoj Mitrovici /VIDEO/

Deo stadiona "Riza Lušta" u južnom delu Kosovske Mitrovice potpuno je izgoreo u subotu ujutru.

Požar je zahvatio jednu od tribina koja je prilično uništena, a vatrogasci, koji su brzo stigli do stadiona, nisu mogli da spreče veliku štetu na stadionu pored reke Ibar.

Iz policije su saopštili da je požar iznenada izbio i za sada nije poznata kako je do njega došlo, javljaju tamošnji mediji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGORELE TRIBINE: Požar uništio stadion u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015

Tribine su pretrpele ozbiljna oštećenja..Požar koji je izbio u Kosovskoj Mitrovici u priličnoj meri je uništio fudbalski stadion "Riza Lušta" u južnom delu tog grada...Sekretar kluba Trepča Sele Morina izjavio je da je vatra obuhvatila krov i lože stadiona i da policija sumnja na grupu mladica...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Izgoreo stadion Trepče u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2015

Stadion "Riza Lušta", stari dom fudbalera Trepče iz Kosovske Mitrovice izgoreo je u subotu u jutarnjim časovima...Vatrena stihija zahvatila je jedinu pokrivenu tribinu stadiona, a zbog obima požara vatrogasci su vatru stavili pod kontrolu tek posle sat vremena borbe...Policija tzv. države Kosovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.