Izvor: Vaseljenska TV, 30.Maj.2013, 18:31

Izdajnička vlada raspustila srpske opštine na Kosmetu

Izdajnička vlada raspustila srpske opštine na Kosmetu

(Foto: NSPM)

Beograd – Vlada Srbije donela je juče odluku o raspuštanju srpskih opština na okupiranim teritorijama i formiranju novih privremenih organa u opštinama: Lipljan, Štrpce, Obilić, Gnjilane, Vitina, Vučitrn, Orahovac, Istok, Kosovo polje, Kosovska Kamenica, Srbica i Gora.
U odluci Vlade Srbije se navodi da će Privremeni organ obavljati „tekuće i neodložne poslove iz nadležnosti Skupštine opštine i izvršnih organa opštine utvrđene zakonom i Statutom opštine, do konstituisanja Skupštine opštine i izbora izvršnih organa opštine nakon održanih izbora, u skladu sa zakonom“.
Za predsednika privremenog organa opštine Lipljan imenovan je Srđan Petković, a za članove veća Danijela Trajković, Zlatko Lazić, Saša Morača i Milan Joksimović. Za predsednika privremenog organa opštine Štrpce imenovan je Ivan Redžić, a za članove Miroslav Đorđević, Marjan Đorđević, Živče Šarkovčević i Nenad Filipović. Za predsednika privremenog organa opštine Obilić imenovan je Nenad Denić, a za članove: Momčilo Stević, Trajko Jakovljević, Zoran Vuksanović i Boban Dančetović.
Za predsednika privremenog organa opštine Gnjilane, imenovan je Radovan Stojković, a za članove: Zoran Stojković, Stanko Trajković, Aleksandar Stanojević i Goran Cvetković. Za predsednika privremenog organa opštine Vitina imenovan je Miloš Jovanović, a za članove: Srećko Spasić, Srđan Nikolić, Dalibor Dajić i Jordan Krčmarević. Za predsednika privremenog organa opštine Vučitrn imenovan je Desimir Miljković, a za članove Aca Mišić, Ljubiša Andrić, Milijana Stolić i Toma Minić.
Za predsednika privremenog organa opštine Orahovac imenovan je Nenad Stašić, a za članove Milorad Brkić, Marko Stašić, Zoran Grković i Jovan Đuričić. Za predsenika previremenog organa opštine Istok imenovan je Mališa Đurić, a za članove: Milorad Lacmanović, Milorad Stojanović, Vuko Đurić i Dejan Repanović.
Za predsednika privremenog organa opštine Kosovo Polje imenovan je Ljubiša Ćirković, a za članove Tihomir Dimić, Siniša Simonović, Tijana Bojković i Zvonko Ničić. Za predsednika privremenog organa opštine Kosovska Kamenica imenovan je Miloš Filić, a za članove: Zoran Maksimović, Đorđe Andrejević, Dejan Jovanović i Nenad Stanković. Za predsednika privremenog organa opštine Srbica imenovan je Milomir Jokić, a za članove Marko Ristić, Rajko Tomašević, Svetlana Tomašević i Nebojša S. Tomašević.
Za predsednika privremenog organa opštine Gora imenovan je Adem Hodža, a za članove veća Seljman Osmani, Mersiha Memiši, Admir Šola i Eršed Bislimi.
Zvonko Mihajlović: Odbor za implemntaciju veleizdaje
Ono što se i dalje drži u tajnosti i nijedan medij u Srbiji ne izveštava o tome jeste današnja smena svih opštinskih vlasti u opštinama južno od reke Ibar na okupiranim teritorijama.
O čemu se zapravo radi!? Vlada Republike Srbije je na svojoj današnjoj sednici održanoj u 08h ujutru obrazovala srpski deo Odbora za implementaciju Prvog sporazuma o principima koji regulišu normalizaciju odnosa postignutog u dijalogu između Beograda i Prištine (Republike Srbije i Republike Kosovo).
Na čelo odbora nalazi se Aleksandar Vulin, direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju.
Potpredsednici su Veljko Odalović, generalni sekretar Vlade Republike Srbije.
Marko Đurić, savetnik predsednika Republike Srbije.
Nikola Selaković, ministar pravde i državne uprave.
Dejan Đurđević, direktor Republičkog skretarijata za zakonodavstvo. Odbor broji devet članova.
Osnovni zadatak Odbora je da ugasi sve institucije Republike Srbije na okupiranim teritorijama i integriše ih u institucije sistema Republike e kosoves. A sve to u skladu sa briselskom kapitulacijom i nalogom dobijenim od strane SAD, Nemačke, Velike Britanije, Hašima Tačija… a u cilju dobijanja datuma za kartu za Titanik.
Da bi primena izdaje dogovorene od strane izdajnika bila sprovedena bez većeg otpora bilo je potrebno sa vlasti skloniti sve nacionalno svesne Srbe i patriote i na njihova mesta instalirati partijske poslušnike kojima je stav partije i lični interes Sveto pismo.
Ignorišući volju legitimnih predstavnika građana koji su imali puno pravo da govore u ime onih koji su ih birali Vlada Republike Srbije imenuje lica na mestima “predsednika opštinskih veća i njihove zamenike“ koji su ništa drugo nego činovnici Vlade iza kojih NE stoji narod. Stvarna uloga i zadatak novih ljudi na pomenutim pozicijama biće likvidacija srpskih institucija, počev od lokalne samouprave pa preko zdravstva i prosvete.
Ovim potezom se takođe pokušava sprečiti formiranje Skupštine AP Kosova i Metohije koje je planirano za naredne dane. Skupština AP KiM bi bila formirana u skladu sa Ustavom Republike Srbije i svim važećim propisima i bila bi telo koje bi pružalo institucionalnu zaštitu Srba. Ovako je sada sve dovedeno u pitanje. Svi oni Kosmetski Srbi koji su se zdušno zalagali za odlaganje njenog formiranja znali su za ovaj scenario i time su dali svoj doprinos Vladi Republike Srbije na putu izdaje i obračuna sa sopstvenim narodom.
Bilo kako bilo Srbima prestoje nova iskušenja u borbi za goli opstanak i egzistenciju na Kosmetskoj vetrometini u vučjem okruženju bez pomoći svoje države, uzdajući se u Boga jedinoga.
Ovih dana ću izneti sve detalje IZDAJE I PREDAJE vekovne Srpske teritorije sa puno pojedinosti.
Spasa nam nema ali opstati moramo!!
SVE ZA SRPSTVO A SRPSTVO NI ZA ŠTA!!!
The post Izdajnička vlada raspustila srpske opštine na Kosmetu appeared first on Vaseljenska TV.

Nastavak na Vaseljenska TV...


 Povezane vesti
Obrazovani privremeni organi u 12 opština na Kosovu

Obrazovani privremeni organi u 12 opština na Kosovu

Izvor: Blic, 31.Maj.2013, 12:13

Vlada Srbije obrazovala je privremene organe u 12 opština na teritoriji Kosova i Metohije za obavljanje poslova iz nadležnosti Skupština opština i izvršnih organa do konstituisanja novih nakon održavanja izbora, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Republike Srbije"...Privremeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vaseljenska TV. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vaseljenska TV. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.