Institut demantovao da Bler u ime Vučića pregovara o Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Institut demantovao da Bler u ime Vučića pregovara o Kosovu i Metohiji

Portparolka Instituta za globalnu promenu negirala je da Toni Bler nastupa u ime srpskog predsednika i srpske vlade, kao i da projekat tog instituta bivšeg britanskog premijera nema nikakve veze sa pitanjem Kosova.

To je saopšteno portalu Kos sev sinoć iz Instituta Tonija Blera, a nakon što je lider srpske opozicione Narodne stranke i funkcioner Saveza za promene, Vuk Jeremić, izjavio da bivši britanski premijer Bler pregovara o Kosovu u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Gospodin Bler apsolutno ne nastupa u ime Vlade Srbije ili Predsednika. Projekat našeg instituta nema nikakve veze sa pitanjem Kosova", navodi se u saopštenju koje je potpisala portparolka Instituta Džuli Krouli.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Institut bivšeg premijera negira: Bler ne pregovara o KiM

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Institut Tonija Blera za globalnu promenu negirao da bivši britanski premijer pregovara u ime srpskog predsednika i vlade oko pitanja Kosova...U kratkom pisanom odgovoru za portal KoSSev, iz Instituta Tonija Blera za globalnu promenu (The Tony Blair Institute for Global Change) odbacili su navode o...

Nastavak na B92...

Institut demantovao da Bler u ime Vučića pregovara o KiM

Izvor: RTS, 03.Okt.2018

. Portparolka Instituta za globalnu promenu negirala je da Toni Bler nastupa u ime srpskog predsednika i srpske vlade i dodala da projekat tog instituta bivšeg britanskog premijera nema nikakve veze sa pitanjem Kosova.

Nastavak na RTS...

Mnogo se pregovara, ali iza kulisa

Izvor: Danas, 03.Okt.2018

Nije lako dokazati istinitost tvrdnji predsednika Narodne stranke i bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića da bivši britanski premijer Toni Bler uz saglasnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića razgovara sa najvišim svetskim zvaničnicima o razmeni teritorija.. Članak Mnogo se pregovara,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.