Imenovanje Arno Gujona ne pruža povod za radovanje, na žalost

Izvor: KMnovine.com, 28.Nov.2020, 00:25

Imenovanje Arno Gujona ne pruža povod za radovanje, na žalost

Imenovanje Arno Gujona ne pruža povod za radovanje, na žalost Vidim, da su ljudi iznenađeni što je Arno postao direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i otvoreno time pristupio Vučiću.


   
Francuski humanitarac Arno Gujon na svom novom radnom mestu.
   


















Piše: Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Jakšić



Nema razloga za iznenađenje. Vreme prijema Kosova u UN je vrlo blizu i treba „relaksirati“ glasove koje čujete u vašoj glavi, te glasove savesti. Arno Gujon (Osnivač francuske humanitarne organizacije 'Solidarnost za Kosovo' ) je tu da biste Srbe sa Kosova i Metohije, za koje je on postao specijalista, počeli bez griže savesti da posmatrate samo kao neke Srbe u rasejanju, iz regiona, van matice za koje će „i dalje“ da brine dobri Francuz. Arno konačno odigrava i otvoreno ulogu za koju se priprema već dugo. Uskoro će slični „kapitalci“ takođe otvoreno da podrže veleizdajnika i priključe mu se u vađenju srca iz tela Srbije praveći od naše države veliku žutu kuću smrti. I opet ćete biti iznenađeni, a nema potrebe. Svi ti „kapitalci“ su „kapitalci“ zato što im je dozvoljeno to da budu ne bi li u pravom trenutku odigrali zadatu ulogu.

Pričali su ozbiljni analitičari i novinari o Arnou i ranije, niko nije verovao. Sad se sam razotkrio. Valjda je to, to što se čekalo.



* * *




Ako ste stigli dovde, onda treba da znate i ovo:
KM novine su jedini potpuno nezavisni medij sa Kosova i Metohije
i to sa ponosom ističemo. Ali... sloboda ipak košta, kao i borba.
Da bi smo mogli i dalje realno da izveštavamo o onome što drugi iskrivljeno predstavljaju ili prećutkuju, potrebna nam je vaša
podrška jer sve što radi u korist istine o Srbiji i njenom narodu, danas je prepušteno sebi. Tako je i sa nama.
Klikom na polje ispod, iznosom koji sami određujete, pomažete da nastavimo da trajemo!






 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com






Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  Predrag Jakšić: Vučić je sebe još jednom legitimisao kao najvećeg neprijatelja srpskog naroda - KM NovineTime što je naše unutrašnje pitanje, ili čak da kažemo pitanje Srbije i tzv. države Kosova, vezao za sudbinu Bliskog istoka, Tramp je zacementirao suverenost te "države" Kosovo, a Srbiju je dao kao monetu za potkusurivanje nečega što nema apsolutno nikakve veze sa njom.

PROČITAJTE JOŠ:  Kome je organizacija Arno Gujona dala fabriku u Mogili? - KM NovineBudući da mi srpski dobročinitelj i čovek koji je u poslednjih par godina jedan od onih i jedan od retkih koji je u individualnom žanru najviše pomagao Srbe na Kosovu Anro Gujon nije odgovorio na pitanje u statusu koji je stavio na svom zidu, ili je mislio da nisam ozbiljan kada sam postavio par pitanja, hteo bih da ga ovom prilikom javno upitam.

PROČITAJTE JOŠ:  Ivan Maksimović: Pravila ''humanitarne mafije'' - KM NovineIvan Maksimović: Pravila "humanitarne mafije" #Kosovo #Metohija #Srbija #Humanitarna #Organiyacija #28jun #Majka_devet_Jugovića Ko diriguje stotinama tona pomoći Srbima na KiM, u robi, hrani, lekovima... Dopisnik Magazina Tabloid iz Kosovske Mitrovica, Ivan Maksimović, u saradnji sa svojim izvorima na terenu, istraživao je kretanje i raspodelu velikih količina humanitarne pomoći namenjene Srbima na Kosovu i Metohiji.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.