Ima informacija da kosovski ministar krijumčari robu

Izvor: B92, 13.Jan.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ima informacija da kosovski ministar krijumčari robu"

Priština -- Poslanik Inicijative za Kosovo Milaim Zeka rekao je za televiziju T7 da je jedan od kosovskih ministara uključen u krijumčarenje robe iz Srbije kroz Crnu Goru.

Kako kaže, do toga je došlo nakon što je uvedena taksa od 100 odsto, prenosi sajt Indeksonlajn.

Ne spominjući imena, Zeka je istakao da su kosovski premijer, predsednik i predsednik Skupštine, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Kadri Veselji upoznati sa tim informacijama.

"Ministar pravosuđa (Abelard Tahiri) i mnogi drugi ministri pokazuju licemerje na sastanku vlade. Plaćeni su da ne lažu građane. Na temelju informacija policije i obaveštajne agencije Kosova i međunarodnih institucija, postoje vrlo poznati ljudi, a među njima i ministri koji su 100 odsto poreza pretvorili u njihovo poslovanje. Znamo da su druge političke stranke obavljale takve poslove sa Srbima u Severnoj Mitrovici", rekao je Zeka za T7.

Kako Zeka tvrdi, vrlo je zabrinjavajuće za kamione da iz Srbije uđu u Crnu Goru. "… A kada dođu na Kosovo, oni postavljaju tablice Crne Gore, navodno kao da su iz te države. Verujem da te informacije imaju premijer, predsednik i predsednik parlamenta", naveo je Zeka, prenosi Indeksonlajn.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.