Izvor: Blic, 20.Feb.2022, 09:15

IMPERIJA OSMANI Kriminal, kockarnice, vile, hoteli, estrada i krijumčarenje kokaina: Kako su TRI FELIKSA STVARALA SVOJE KRIMI-CARSTVO i širila ga po celoj Evropi

Trojica braće Osmani, Ćazim, Burim i Baškim, kosovski Albanaca rođeni u Đakovici, uhapšena su u operaciji Evropola pod nazivom "Crni orao". Jedan je uhapšen u Marbelji, a sada je u Hrvatskoj dolijao i Baškim Osmani (50), označen kao vođa kriminalne grupe koja se bavi prodajom droge i pranjem novca. Braća Ćazim (nadimak Feliks), Burim, Bekim i Baškim Osmani već godinama žive u Nemačkoj, odakle su poslove proširili na Španiju, Belgiju, Holandiju i druge zemlje. Zbog toga je u akcijama u kojima su braća uhapšena učestvovala i nemačka državna bezbednost BND.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.