IMAMO NOVO ORUŽJE, SPREMNI SMO ZA NAPAD Alarmantne pretnje stižu iz Prištine, Kurti želi rat?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 18:08

"IMAMO NOVO ORUŽJE, SPREMNI SMO ZA NAPAD" Alarmantne pretnje stižu iz Prištine, Kurti želi rat?

Poslanik Samoopredeljenja Mefailj Bajćinovci izjavio je da je tzv. Kosovo spremno i da ima dovoljno naoružanja da odgovori na mogući napad, prenosi Reporteri.

Prema njegovim rečima, tzv. Vlada Kosova, KBS i tzv. Kosovska policija spremni su da odgovore na moguću invaziju.

- Tzv. Kosovo je spremno za svaki napad. Vlada, KBS, policija i bezbednosne agencije su spremne. Naoružani smo i imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finansijske mogućnosti - rekao je Bajćinovci.

Dodao je da su modeli oružja koje tzv. Kosovo poseduje novi.

- Tzv. Kosovo ima kapacitete jer ima iskustva u ovoj oblasti. Oružja ima, oružje je kupljeno. Modeli su novi. Sa ovim što imamo, država će biti zaštićena - rekao je on.

Poslednjih meseci Aljbin Kurti često je u medijima ponavljao svoje izjave o mogućem ratu na Kosovu i Metohiji i optužbe na račun Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.