I Joviću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Joviću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Zameniku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjanu Joviću, koji je danas trebalo da poseti sela Banje i Suvo Grlo u Srbici, kao i Prilužje kod Vučitrna, kako bi pozvao meštane glasaju za Srpsku listu, nije dozvoljeno da uđe na teritoriju naše južne pokrajine.

U poslednjih nekoliko dana to je druga zabrana predstavnicima Kancelarije za KIM da borave na Kosovu i Metohiji.

Juče su zameniku direktora Kancelarije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovo i Metohiju Dušana Kozareva  na putu od Raniluga ka Novom Brdu zaustavili prištinski policajci, i primorali ga da napusti našu južnu pokrajinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković: Uprkos pritiscima Srbi na KiM veruju u svoju državu

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 08:47

Predizborna kampanja na Kosovu i Metohiji vodi se pod nezapamćenim pritiscima i zastrašivanjem srpskog naroda, rekao je za RTS Petar Petković. . Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković prisustvovao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.