Hoti: Na Gazivodama u toku samo jedna poseta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoti: Na Gazivodama u toku samo "jedna poseta"

Zamenik komadanta kosovske policije za sever Besim Hoti odbacio je danas tvrdnje zvaničnika Srbije o zauzimanju veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode i hapšenjima na tom području, te navodi da su oni tamo zbog "jedne posete".

On je za Radio Slobodna Evropa kazao da je u tom delu samo u toku "jedna poseta" i da za sada ne poseduje više informacija.

Na pozive Tanjuga upućene šefu regionalne policije za sever Kosova nije bilo odgovora.

Direktor Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za KiM Marko Đurić potvrdio je prethodno da su oko jezera Gazivode raspoređene specijalne jedinice kosovske policije i kazao da je ROSU na severu Kosova i Metohije mimo svih dogovora i sporazuma, i da su tamo kako bi Hašimu Tačiju omogućili da obiđe to jezero.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RSE: Kosovska policija demantuje tvrdnje iz Beograda

Izvor: B92, 29.Sep.2018

Zamenik direktora kosovske policije za region Sever Besim Hoti odbacio je za RSE tvrdnje zvaničnika Srbije o zauzimanju jezera Gazivode, kao i o hapšenjima...Kako je potvrđeno Radiju Slobodna Evropa iz Predsedništva Kosova, predsednik Kosova Hašim Tači je posetio danas granični prelaz Brnjak na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.