Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2023, 21:14

Hil: Srbija se već opredelila za Zapad, veza sa Rusijom slabi iz dana u dan

Važno je što je srpska strana konstruktivno pristupila evropskom planu sporazuma sa Kosovom, u konačnici to će uticati na brzinu kojom se Srbija približava Zapadu, izjavio je ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hil: Srbija se već opredelila za Zapad, veza sa Rusijom slabi iz dana u dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2023

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil ocenio je večeras da se Srbija već opredelila za Zapad i da, kako je naveo, veza sa Rusijom slabi iz dana u dan...Hil je istakao da je važno to što je Beograd konstruktivno pristupio evropskom planu sporazuma sa Prištinom i da će to na kraju uticati na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Američki ambasador: Već ste odlučili; Srbima je frustrirajuće...

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 09:18

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil ocenio je da se Srbija već opredelila za Zapad i da, kako je naveo, veza sa Rusijom slabi iz dana u dan.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.