DIREKTAN ATAK NA SRBIJU! Haradinaj saopštio UZNEMIRUJUĆE VESTI!

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTAN ATAK NA SRBIJU! Haradinaj saopštio UZNEMIRUJUĆE VESTI!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj sastao se danas u Vatikanu sa državnim sekretarom Pietrom Parolinijem, a nakon tog susreta je izjavio da je od Svete Stolice tražio da prizna kosovsku nezavisnost.

"Kosovo traži diplomatsko partnerstvo sa državom Vatikana i u tom cilju je neophodan korak da Sveta Stolica prizna Kosovo", napisao je Haradinaj na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Fejsbuk profilu.

Čeda "zaratio" sa Srpskom listom: Umesto da se okupite u šumi gde je mesto hajducima, vi ste doveli Tačija i Haradinaja na vlast!

Haradinaj je istakao verske slobode i evroatlantsku orijentaciju kao nesporne vrednosti Kosova.

"Država Kosova je važan faktor mira i stabilnosti i promoter dobrosusedskih odnosa. Današnja poseta i svečani prijem kod kardinala Parolinija su dokaz naše orijentacije u pravcu uspostavljanja strateškog partnerstva sa Vatikanom", napisao je Haradinaj.

Vučić sarkastično odbrusio Haradinaju: Očigledno si ti stručnjak, čestitam ti, ali nećeš pobediti!

Dodao je da je od Parolinija ohrabren da Kosovo "nastavi na svom evroatlantskom putu."

Kabinet Haradinaja je, inače, juče najavio da će kosovskog premijera primiti i papa Franja.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj od Vatikana traži da prizna nezavisnost Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018

PRIŠTINA - Kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, sastao se danas u Vatikanu sa državnim sekretarom Pietrom Parolinijem, a nakon tog susreta je izjavio da je od Svete Stolice tražio da prizna kosovsku nezavisnost..."Kosovo traži diplomatsko partnerstvo sa državom Vatikana i u tom cilju je neophodan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.