Haradinaj: Haopsenja vezana za istragu ubistva Olivera Ivanovica, nisu politicka

Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Haopsenja vezana za istragu ubistva Olivera Ivanovica, nisu politicka

PRISTINA

Danas je po nalogu Specijalnog tužilaštva Kosova, na severu Kosova sprovedena policijska operacija vezana za privođenje pojedinih osumnjičenih u slučaju ubistva političara Olivera Ivanovića, napisao je premijer Kosova Ramuš Haradinaj, prenosi agencija Kosova pres.

,,Ova policijska akcija bila u potpunosti u skladu sa zakonom, u skladu sa posebnim nalogom tužioca, i nikako nema veze sa bilo kakvim političkim razvojem situacije. Želim da uverim sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << građane da država Kosovo i njena tela za sprovođenje zakona nikako neće nikada biti usmerena protiv bilo koje etničke ili političke grupe”, naveo je Haradinaj.

On je pozvao građane, političke subjekte, predsednike opštine, posebno one na severu da doprinesu održavanju javnog reda i mira u službi stabilnosti.

,,Važno je da niko ne pada na razne dezinformacije. Održavanje reda i poštovanje zakona je u interesu svih na Kosovu”, naveo je Haradinaj.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.