HAPSIĆEMO SRPSKE GENERALE: Veselji se osilio pa objavio SPISAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HAPSIĆEMO SRPSKE GENERALE": Veselji se "osilio" pa objavio SPISAK

Predstavnik tzv. skupštine samoproglašenog Kosova izjavio da će hapsiti komandante jedinica srpske vojske koja je počinila navodne zličine na Kosovu.

Kadri Veselji predsednik tzv. skupštine samoproglašenog Kosova rekao je da će uhapsiti generale srpske vojske i policije Momira Stojanovića, Ljubišu Dikovića i Gorana Radosavljevića Gurija.

Veselji je najavio da će samoproglašeno Kosovo formirati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tribunal "za zločine koje se Srbija (navodno) počinila na Kosovu tokom 1998 - 1999. godine".

- Srbija će odgovarati za sve žrtve. Naša poruka za zločince i one koji negiraju zločine, kukavice koje su danas slobodne u Srbiji glasi: Bićete uhapšeni! Činili ste zločine jer ste kukavice. Bojali ste se sukoba sa OVK, pa ste napadali civile. Naći ćemo vas - rekao je Veselji aludirajući, verovatno, na srpske generale.

Komentarišući ovu pretnju predsednik Saveza Srba regiona, Miodrag Linta, kaže da je Veselji taj koji treba da bude uhapšen, umesto što preti herojima.

- Veselji i drugi takozvani funkcioneri lažne države Kosovo jesu ratni zločinci koje terete čvrsti dokazi. Čudi me da naše Tužilaštvo za ratne zločine još nije podiglo optužnicu protiv Veseljija, kada ima dovoljno dokaza. Njemu bi bilo bolje da razmislja o Specijalnom sudu za ratne zločine u Hagu, nego o hapšenjimka srpskih heroja - naglasio je Linta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.