GRMI NA MARAKANI: Klinci sa Kosova došli na trening Zvezde, dočekani su OVOM pesmom koja tera suze na oči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 11:21

GRMI NA MARAKANI: Klinci sa Kosova došli na trening Zvezde, dočekani su OVOM pesmom koja tera suze na oči (VIDEO)

Divan gest.

Crvena zvezda je ugostila talentovanu decu sa Kosova i Metohije koja su odradila trening na terenima Omladinske škole crveno-belih.

Omladinci i kadeti kluba iz Ljutice Bogdana su ih dočekali na pravi način, pesmom “Oj Kosovo, Kosovo”.

🔴⚪Crvena zvezda je ugostila talentovanu decu sa Kosova i Metohije koja su odradila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trening na terenima naše Omladinske škole, a naši omladinci i kadeti su ih dočekali na pravi način. #crvenazvezdafk_os #zvezdini_biseri @crvenazvezdafk

A post shared by Omladinska škola Crvena zvezda (@crvenazvezdafk_os) on Aug 28, 2020 at 1:52am PDT

Gest vredan pažnje...

Novak Đoković večeras (20.30) u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju igra protiv Španca Bautiste i veliki je favorit s kvotom 1,15 na keca, dok pobeda Đokovića od 2:0 nosi kvotu 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Bautista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.