GLASALA I RUSIJA: VELIKA POBEDA U PRVOM KRUGU GLASANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASALA I RUSIJA: VELIKA POBEDA U PRVOM KRUGU GLASANJA

Na zasedanju Generalne skupštine Interpola stiglo se do tačke dnevnog reda o prijemu tzv. Kosova u tu policijsku organizaciju.

Prisutnima se obratio srpski ministar Nebojša Stefanović koji je oštro reagovao zbog kršenja Rezolucije 1244, međunarodnog prava i procedura Interpola kao i politizacije ove policijske organizacije.

Počela je rasprava gde se zemlje delegati javljaju za reč i obrazlažu svoje stavove u sa vezi sa prijemom.

U korist Srbije, za reč su se javile Španija, Maroko, Kipar, Kina, Belorusija, Rusija, Rumunija, Venecuela, Namibija i Surinam.

Rasprava se upravo nastavlja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela rasparava o članstvu Kosova na Generalnoj skupštini Interpola

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2018

Kako je preneo RTS, učesnicima se obratio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović koji je reagovao zbog kršenja Rezolucije 1244, a potom je počela rasprava...U korist Srbije su se za reč javile Španija, Maroko, Kipar, Kina, Belorusija i Rusija. Podršku su Srbiji prethodno pružili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

GENERALNA SKUPŠTINA INTERPOLA: Kosovo bez podrške, predstavnici nepriznate države poniženi demonstrativno napustili salu!

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2018

Drugi krug glasanja je završen, a predstavnici tkzv. Kosova poniženi su demonstrativno napustili salu POBEDA! Ovom rečju ispisanom na fotografiji sa zasedanja Generalne skupštine Interpola, ministar Nebojša Stefanović propratio je debakl nepriznate države, kojoj ni pored...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.