Fotografija Albanca koji drži odsečene srpske glave poslata Džefriju Najsu, a on uradio nešto NAJGORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija Albanca koji drži odsečene srpske glave poslata Džefriju Najsu, a on uradio nešto NAJGORE!

Predstavnik Udruženja kidnapovanih i ubijenih Srba na Kosovu Simo Spasić, gostujući na Hepi televiziji otkrio je kako se godinama borio za prava porodica žrtava Srba na Kosmetu.

Spasić je rekao da je ta borba podrazumevala razne akcije od postavljanja "zida plača", do direktne pomoći žrtvama kroz obaveštavanje javnosti i slanja dokumenata i fotografija Haškom tribunalu i njegovim predstavnicima.

- Mene su potcenjivali, vređali i rugali mi se, još od postavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "zida plača". Oni koji prate šta je Simo Spasić radio od 1998. godine do danas, znaju da sam ja danonoćno tražio pravdu za te žrtve. U spomen sobi žrtvama sa Kosmeta 2003. ili 2004. godine na Novom Beogradu, iznad slike Sabita Ćufljajija, koji drži odsečene srpske glave dok njegovi saborci iz OVK pune džakove sa glavama, pisalo je "Zašto žmuriš Evropo, zašto ćutiš Srbijo?", ta slika je bila namenjena svima. Tu fotografiju smo poslali Džefriju Najsu, tužiocu za ratne zločine u Haškom tribunalu koji je jedino osuđivao srpske generale po komandnoj odgovornosti, iako smo mu mi dali spiskove imena kidnapera i ubica. Kada je završio svoj mandat on je postao advokat koji štiti Haradinaja i Tačija - izjavio je Simo Spasić u emisiji "Posle ručka".

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.