Fon Kramon Taubadel: Ništa nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno

Izvor: Danas, 15.Jun.2021, 16:59

Fon Kramon Taubadel: Ništa nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno

Današnji sastanak bio je važan korak u dijalogu Srbija-Kosovo, budući da je to prvi sastanak otkako je premijer Kurti ove godine ponovo stupio na dužnost. Nadam se da će on dokazati da razume značaj ovog dijaloga, jer je volja preduslov za uspeh pregovora, a to važi i za Srbiju i za Kosovo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Fon Kramon: Vidimo nužnost da Kurti ne žuri; Selaković: Vreme da se sankcioniše lobiranje Fon Кramon za Prištinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 10:32

Izvestiteljka Evropskog parlamenta za KiM Viola fon Kramon Taubadel, izjavila je da se nada da će premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti dokazati da razume značaj dijaloga sa Beogradom, jer je, kako kaže, volja preduslov za uspeh pregovora. Na njene stavove oštro je reagovao srpski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.