Izvor: Danas, 23.Avg.2022, 08:55

Entoni Blinken bi mogao direktno da se uključi u razgovor Vučića i Kurtija

Portparol Stejt departmenta Ned Prajs istakao je da državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Entoni Blinken neće oklevati da se direktno uključi u razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, objavio je danas portal Kosovo onlajn.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prajs: Blinken je spreman da se uključi u dijalog Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 23.Avg.2022

SAD prate dijalog Beograda i Prištine i ohrabruju njegov nastavak, a američki državni sekretar Entoni Blinken neće oklevati da se direktno uključi u razgovore predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih institucija na KiM Aljbina Kurtija, ako to bude potrebno, saopštio je portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.