Englezi na Kosovu psovali Srbiju i pokazivali dvoglavog orla VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi na Kosovu psovali Srbiju i pokazivali "dvoglavog orla" VIDEO

Grupa engleskih navijača vređala je Srbiju u Prištini, pred meč te selekcije protiv tzv. Kosova.

Reprezentacija tzv. Kosova dočekuje Englesku u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u nedelju od 18 časova.

Englezi su na teritoriju Kosova i Metohije stigli u subotu, a tokom noći su rešili da obiđu prištinske kafiće i klubove.

U jednom od njih je i nastalo skandiranje 'Fuck Serbia (j..i Srbiju)'', koje je bilo prisutno i kod domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kod engleskih navijača.

Inače, Englezi su u Prištini dočekani kao veliki prijatelji – uz zastave te zemlje i veliki baner podrške Rahimu Sterlingu koji je nedavno bio na rasističkom udaru.

"Zauvek ćemo biti zahvalni za sve što ste uradili za našu zemlju. Zato ovaj meč želimo da iskoristimo kao zahvalnicu narodu Engleske i Britanije. Ovo je bitan meč za nas zbog političke veze dve zemlje", rekao je Agim Ademi, prvi čovek FS tzv. Kosova.

Engleska je iz ove grupe obezbedila plasman na EP, zajedno sa Češkom, dok će tzv. Kosovo igrati plej-of Lige nacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa engleskih navijača pogrdno skandirala protiv Srbije u Prištini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2019

Grupa engleskih navijača vređala je Srbiju u Prištini, pred meč te selekcije protiv tzv. Kosova...Englezi su na teritoriju Kosova i Metohije stigli u subotu, a tokom noći su obilazili prištinske kafiće i klubove, prenosi B92...U jednom od njih je i nastalo pogrdno skandiranje protiv Srbije, koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.