Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić nakon hapšenja odveden je u policijsku stanicu u Prištini, pa kod prekršajnog sudije, a potom i ka prelazu Merdare.

Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija na kojoj se vidi Marko Đurić u blindiranom vozilu kosovske policije.

Nešto pre 19 časova policija je Đurića u stanicu "Centar" u Prištini privela oklopnim vozilima, a potom i sudiji za prekršaje. Mediji javljaju i da je Đurić imao lisice na rukama u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prištini.

Portparol policije Kosova Baki Keljani je za agenciju Beta rekao da policija postupa prema zahtevima Ministarstva spoljinh poslova Kosova i vlasti Kosova koje su zatražle hapšenje Đurića u slučaju da ilegalno bez dozvole kosovskih vlasti uđe na Kosovo.

Dolazak Đurića u Prištinu prati nekoliko stotina građana koji su ga dočekali zvižducima i psovkama, javlja Beta.

Na snimku objavljenom u medijima vidi se kako policija naoružana dugim cevima vodi Đurića neko vreme po ulici dok mu građani zvižde.

U pratnji velike kolone vozila kosovske policije Đurić je potom krenuo prema prelazu Merdare, na kojem je Marko Đurić prebačen u centralnu Srbiju.

Đurić je oko 21 čas iz Kuršumlije krenuo za Beograd u pratnji srpske policije, a RTS javlja da mu je tamo ukazana lekarska pomoć.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đurić trenutno u policiji, potom kod prekršajnog sudije, pa na Merdare (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 26.Mar.2018

Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija na kojoj se vidi Marko Đurić u, kako se navodi, blindiranom vozilu kosovske policije.. Nešto pre 19 časova policija je Đurića u stanicu "Centar" u Prištini privela oklopnim vozilima, a potom i sudiji za prekršaje. Mediji javljaju i da je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.