Đurić s nemačkim parlamentarcima o situaciji na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić s nemačkim parlamentarcima o situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić upoznao je poslanike nemačkog Bundenstaga, sa srpskim pogledom na situaciju na Kosovu i Metohiji i sa problemima Srba u pokrajini.

Beograd od nove privremene administracije u Prištini, prema Đurićevim rečima, očekuje da ukine anticivilizacijske takse za robu iz centralne Srbije i omogući slobodan protok ljudi, robe i kapitala u skladu sa savremenim evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << standardima.

Đurić je nemačkim poslanicima, koji su i članovi Pododbora za civilnu prevenciju kriza, upravljanje konfliktima i integrisano delovanje, rekao da očekuje da će Nemačka imati konstruktivnu ulogu u procesu stabilizacije prilika na zapadnom Balkanu i da će nemački investitori nastaviti da doprinose stvaranju nove socijalne i ekonomske slike u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurić sa nemačkim parlamentarcima o problemima Srba na Kosovu i Metohiji

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2019

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohijunaveo da Beograd od nove privremene administracije u Prištini očekuje da ukine "anticivilizacijske takse" Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas sa poslanicima nemačkog Bundenstaga, članovima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.