Đurić i Šic razgovarali o bezbednosnim i političkim dešavanjima na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić i Šic razgovarali o bezbednosnim i političkim dešavanjima na Kosovu

Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas sa regionalnom direktorkom za Jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Suzanom Šic o političkim i bezbednosnim dešavanjima na Кosovu, kao i o aktivnostima Beograda da se problemi na toj teritoriji reše "kompromisom i dijalogom".

Đurić je naveo da je Beograd opredeljen za nastavak dijaloga sa Prištinom i miroljubivo rešavanje svih nesuglasica u regionu, ali da Priština deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u pravcu destabilizacije regiona umesto u pravcu stabilizacije prilika, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Na sastanku je bilo reči i o evropskim perspektivama Srbije kao i doprinosu Nemačke i nemačkih investitora njenom demokratskom i ekonomskom razvoju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.