Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 18:26

Đurić: Neki na KiM silom bi da menaju etničku sliku na terenu

Današnji oružani napad na povratničku porodicu Kostić u Vidanju kod Kline je potvrda da na Kosovu i Metohiji, na teritoriji pod kontrolom privremenih vlasti u Prištini, i dalje postoje snage koje bi silom da menjaju etničku sliku na terenu, i da politički ekstremisti i dalje računaju s nasiljem kao sredstvom za ostvarenje svojih ciljeva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OŠTAR ODGOVOR BEOGRADA NAKON PUCNJAVE NA SRBINA: Neki na KiM bi silom da menaju etničku sliku na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020

To je izjavio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, ističući da nigde u Evropi, osim na Kosovu i Metohiji, civili nisu žrtve ovakvog terora, i to samo zato što su druge nacije i vere...Današnji oružani napad na povratničku porodicu Kostić u Vidanju kod Kline je potvrda da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.