Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih na KiM

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih na KiM

Na inicijativu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića održan je sastanak sa direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem kako bi se razgovaralo o najboljim načinima za rešavanje problema koje imaju porodice kidnapovanih, nestalih i ubijenih lica na Kosovu i Metohiji.
Zoran Đorđević, nakon zajedničke posete Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << KiM sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je da će Ministarstvo sve učiniti u okviru svojih nadležnosti kako bi porodicama stradalih na KiM pružilo neophodnu pomoć, ali da sve mora da bude urađeno prvenstveno u dogovoru i kroz zajedničku saradnju sa Kancelarijom za KiM.

"Želimo da porodice stradalih na KiM znaju da Vlada Srbije misli na njih i da će sve učiniti da, barem na neki način, ublaži njihovu bol i pomogne im u okviru mogućnosti koje imamo", rekao je Đorđević, navodi se u saopštenju ministarstva.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić zahvalio je ministru Đorđeviću na ličnom angažovanju u rešavanju problema koje imaju porodice stradalih na KiM i istakao da Kancelarija ulaže sve napore kako bi se isti rešili, kao i da će uz saradnju sa Ministarstvom uspeh u tome biti mnogo brži i bolji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.