Đilas: Imamo i mi plan za Kosovo ali on se neće sprovoditi sa Vučićem, Haradinajem i Tačijem

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Imamo i mi plan za Kosovo ali on se neće sprovoditi sa Vučićem, Haradinajem i Tačijem

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da nije tačna tvrdnja predsednika Srbije da niko osim njega nema plan za Kosovo i podsetio da je SSP još u maju predstavila svoju Deklaraciju o pomirenju koja podrazumeva normalizaciju odnosa dva naroda. Članak Đilas: Imamo i mi plan za Kosovo ali on se neće sprovoditi sa Vučićem, Haradinajem i Tačijem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djilas: Imamo i mi plan za Kosovo ali on se neće sprovoditi sa Vučićem, Haradinajem i Tačijem

Izvor: Beta Video, 19.Sep.2019

BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da nije tačna tvrdnja predsednika Srbije da niko osim njega nema plan za Kosovo i podsetio da je SSP još u maju predstavila svoju Deklaraciju o pomirenju koja podrazumeva normalizaciju odnosa dva naroda. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Vesić: Đilasov plan je da Srba više nema na Kosovu

Izvor: Blic, 19.Sep.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je danas na društvenim mrežama na izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da SSP ima plan za Kosovo, ali da ga "on neće sprovoditi sa Vučićem, Haradinajem i Tačijem" objavivši da je je "Đilasov plan da Srba više nema na Kosovu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.