ĐETIĆI SE PRAVDAJU! Burno u crnogorskom parlamentu zbog razgraničenja sa LAŽNOM DRŽAVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐETIĆI SE PRAVDAJU! Burno u crnogorskom parlamentu zbog razgraničenja sa LAŽNOM DRŽAVOM

Crnogorski ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović izjavio je da nije učestvovao u nikakvim pregovorima o ustupanju teritorije Crne Gore lažnoj državi Kosovu.

Takvih pregovora, kako navodi Darmanović, nikada nije bilo, niti može biti.

On je to rekao u crnogorskom parlamentu, odgovarajući na optužbe poslanika Demokratskog fronta Miluna Zogovića, koji je rekao da pitanje razgraničenja sa Kosovom nije zatvoreno i da je crnogorska strana ostavila mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odstupanja od Sporazuma o razgraničenju sa Kosovom, iako je ratifikovan.

Prema rečima Darmanovića, demarkacija je završeno pitanje i dodao da se odnosi Podgorice i Prištine temelje na principima poverenja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.