Da li smo prošli bolje nego što smo očekivali? VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li smo prošli bolje nego što smo očekivali? VIDEO

Beograd -- Vest da Kosovo nije primljeno u Interpol u Srbiji je dočekana kao trijumf pravde i dokaz da sila ne pobeđuje baš uvek.

Dok je predsednik Aleksandar Vučić bio umeren u izjavama nakon jučerašnjeg glasanja na Generalnoj skupštini u Dubaiju, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nije krio zadovoljstvo, ali ni kritike na račun onih koji su Albancima obećali zeleno svetlo.

U svom stilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << im je poslao poruku: "Sa kim su slavili, tako su i prošli".

Da li smo mi prošli bolje nego što smo očekivali, kako smo uspeli da se izborimo sa pritiscima i lobiranjem velikih sila, koliko je podrška našoj zemlji pokazala da princip moći i zakon jačeg nisu uvek iznad pravde, šta za Srbiju, regionalnu i međunarodnu bezbednost znači to što Kosovo nije članica Interpola, neka

su od pitanja za prof.dr Radomira Milašinovića, profesora Univerziteta u Beogradu u penziji.

On je govorio za Jutarnji program TV Prve. Šta je rekao pogledajte u VIDEO prilogu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta za Srbiju znači to što Kosovo nije članica Interpola?

Izvor: Prva.rs, 21.Nov.2018

Vest da Kosovo nije primljeno u Interpol u Srbiji je dočekana kao trijumf pravde i dokaz da sila ne pobeđuje baš uvek. Da li smo mi prošli bolje nego što smo očekivali, kako smo uspeli da se izborimo sa pritiscima i lobiranjem velikih sila, koliko je podrška našoj zemlji pokazala da princip moći...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.