Da li je to Pacoli rekao da Haradinaj laže?

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to Pacoli rekao da Haradinaj laže?

Priština -- Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izrazio je uverenje da će nova vlada u Prištini ukinuti takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH.

"Lažu oni lideri koji kažu da neće ukinuti taksu. Nije dobro zavaravati birače", rekao je Pacoli za RTK.

On kaže da su takse u početku bile "opravdan korak", ali da su neki vitalni problemi za Prištinu morali su da se reše tokom procesa.

Bivši ministar spoljnih poslova u privremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prištinskim institucijama je ocenio da će nova vlada otvoriti put dijalogu i dodao da treba postići konačan dogovor sa Srbijom.

"Kosovo danas vide kao zemlju koja blokira dijalog, kao zemlju koja ne sluša i ne radi sa svojim prijateljima, govore da smo ranije imali podršku ali da se sada suocavamo sa nedostatkom te podrške. Nadamo se da ćemo tu podršku ponovo imati", rekao je Pacoli.

Bivši kosovski premijer, koji je dao ostavku na tu funkciju nakon što je dobio poziv za saslušanje u Specijalnom sudu za zločine OVK u Hagu, i time pokrenuo proceduru vanrednih parlamentarnih izbora, Ramuš Haradinaj izjavio je u utorak da ako bude ponovo pobedi na izborima neće ukinuti takse Srbiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacoli: TAKSE će UKINUTI, lažu oni koji kažu da neće!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019

Predsednik Alijanse za novo Kosovo (AKR) Bedžet Pacoli izrazio je uverenje da će nova vlada u Prištini ukinuti takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH..."Lažu oni lideri koji kažu da neće ukinuti taksu. Nije dobro zavaravati birače", rekao je sinoć Pacoli za RTK...On kaže da su takse...

Nastavak na Mondo...

Pacoli: Oni koji kažu da takse neće biti ukinute - lažu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2019

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izjavio je da će nova kosovska vlada otvoriti put dijalogu, izrazivši uverenje da će taksa na srpsku robu biti ukinuta, preneo je Kossev pisanje prištinskih medija...Kako piše Kossev, u iščekivanju 6. oktobra kada će se održati vanredni parlamentarni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.