DRAMA U KOSOVU POLJU! Muškarac presreo dve žene i pucao na njih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 14:49

DRAMA U KOSOVU POLJU! Muškarac presreo dve žene i pucao na njih! (VIDEO)

Policija je na lice mesta stigla nekoliko minuta nakon incidenrta.

Tzv. kosovska policija potrdila je da su u Kosovu Polju ranjene dve žene kada je na njih pucao muškarac, koji je, kako kažu, identifikovan, ali još uvek nije uhapšen.

Kažu da je policija na lice mesta stigla nekoliko minuta nakon incidenta.

- Prema prvim podacima, sumnja se da su dve osobe, obe ženskog pola, povređene od osumnjičenog lica vatrenim oružjem. One su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upućene na lečenje - rekli su u policiji.

Dodaju da policijski istražitelji, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju istražne radnje na hapšenju osumnjičenog, koji je identifikovan, kao i na potpunom rasvetljavanju ovog slučaja.

Stariji muškarac presreo je danas dve žene koje su se nalazile u automobilu i pucao na njih.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽASNE SCENE U KOSOVU POLJU! Muškarac pucao na dve žene u automobilu, one odmah upućene na lečenje!

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023

Žene su odmah upućene na lečenje. Kosovska policija potrdila je da su u Kosovo Polje ranjene dve žene kada je na njih pucao muškarac, koji je, kako kažu, identifikovan, ali još uvek nije uhapšen. Kažu da je policija na lice mesta stigla nekoliko minuta nakon incidenta. „Prema prvim podacima,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.