DELIJE SU BILE U KOVILOVU: Ostavilie su moćnu poruku pred meč Srbije i takozvanog Kosova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE SU BILE U KOVILOVU: Ostavilie su moćnu poruku pred meč Srbije i takozvanog Kosova (VIDEO)

Velika podrša srpskim rukometašicama.

Danas u Kovilovu počinje kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo ženskih rukometnih juniorksih reprezentacija na kome pored Srbije, Norveške i Slovačke učestvuje i selekcije takozvanog Kosova. Provbitno turnir je trebao da se održi u Kragujevcu, ali je samo dva dana pre početka turnira odlučeno da se igra u Kovilovu.

Još veću buru podigla je odluka da že se turnir održati bez prisutva publike, ali i medija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Posle svega, stigla je prva, reakcija, i to od najvatrenijih navijača zvezde Delija koji su u četvrtak uveče, uprkos snegu, stigli pred Kovilovo i uz pregršt odoljubivih pesama najavili dolazak na turnir.

- Vidimo se danas - ostavili su navijači poruku po odlasku.

Duel Srbije i takozvanog Kosova igra se danas od 16 sati.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.