DEA: Zaplena kokaina na Kosovu i Metohiji rezultat zajedničke akcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 14:48

DEA: Zaplena kokaina na Kosovu i Metohiji rezultat zajedničke akcije

Američka Agencija za suzbijanje narkotika (DEA) potvrdila je da je zaplena 400 kilograma kokaina u Lipljanu rezultat zajedničke akcije sa nekoliko regionalnih policija i službi.

"Istraga je bila zajednički, višeagencijski, multinacionalni napor usmeren na transnacionalni organizovani kriminal. Uključene su bile službe 'Gvardia di Financa' iz Italije, albanska Državna policija, SPAK iz Albanije, Kosovska policija i DEA", naveo je portparol DEA za Kosovo onlajn. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Prema njegovim rečima, saradnja između tih službi odigrala je ključnu ulogu u ovom slučaju.

Kosovska policija saopštila je 17. maja da je tokom akcije u Lipljanu, prilikom koje je oduzeto 400 kilograma kokaina iz kamiona koji je iz luke Drač u Albaniji prevozio banane iz Latinske Amerike, uhapšeno sedam osoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.