“Četiri ruže” pobedile na Međunarodnom filmskom festivalu u Gračanici

Izvor: B92, 14.Dec.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Četiri ruže” pobedile na Međunarodnom filmskom festivalu u Gračanici

Pobednik petog Međunarodnog filmskog festivala Kosovo i Metohija u Gračanici je film Četiri ruže, režisera Vasilija Nikitovića

Tako je odlučila publika posle četiri uzbudljiva festivalska dana i pogledanih 13 domaćih i evropskih filmova, uključujući i program za najmlađe.

U snažnoj konkurenciji najboljih ovogodišnjih filmova srpske produkcije i nekoliko inostranih hitova, gledaoci u Gračanici opredelili su se za Nikitovićev režiserski prvenac "Četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruže".

Kosovo i Metohija – međunarodni filmski festival pomogli su Evropski kulturni forum uz podršku Ministarstva za kulturu i informisanje Srbije, a u saradnji sa Domom kulture u Gračanici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.