Četiri čoveka znaju rešenje, a među njima nije Vučić

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Četiri čoveka znaju rešenje, a među njima nije Vučić"

Beograd -- U ovom trenutku samo četiri čoveka znaju rešenje za Kosovo, smatra novinar Jakša Šćekić.

On je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve rekao da Srbija u ovom trenutku nije u poziciji da mnogo zateže jer je dosta delikatno vreme.

"Imam drugu teoriju, pošto su Beograd i Priština dali Amerikancima i Rusima da se dogovre šta će biti i kako će biti, a gurnuli smo EU u zapećak, briselski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovori su klinički mrtvi - u ovom trenutku, mislim da samo četiri čoveka znaju rešenja za Kosovo, a u ta četiri čoveka nisu Vučić i Tači", kazao je on.

"Znaju Putin, Lavrov, Bolton i Peri...Oni između sebe komuniciraju jer, čuli ste šta je Vučić rekao: ’Ja sam srpski plan rekao Putinu', premijerka je rekla - Brisel ne zna, mi ne znamo. Bolton je bio u Moskvi, oni su razgovarali, bez obzira što su zvanično rekli da nisu. Imamo pismo onih kongresmena, senatora, kao neki znak da će Amerika nešto da menja", dodao je Šćekić i zaključio da će se Moskva i Vašington dogovoriti kako da se reši pitanje Kosova.

Opširnije o ovoj temi, kao i o tome šta o istoj temi kaže Marko Subotić, novinar Al Džazire, pogledajte u video-prilogu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šćekić: Četiri čoveka znaju rešenje za Kosovo, a među njima nije Vučić

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2018

"U ovom trenutku samo četiri čoveka znaju rešenje za Kosovo", smatra novinar Jakša Šćekić...On je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve rekao da Srbija u ovom trenutku nije u poziciji da mnogo zateže jer je dosta delikatno vreme...- Imam drugu teoriju, pošto su Beograd i Priština dali Amerikancima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.