Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 23:07

CRNA GORA PROŠIRILA SPISAK Na listi dobrodošlih I KOSOVO

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) saopštilo je večeras da je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) odlučilo da je od 1. juna dozvoljen ulazak stranaca u Crnu Goru, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi čiji je stranac rezident i u državi iz koje stranac ulazi u Crnu Goru, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu Vlade Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora proširila spisak: Dozvolila ulaz sa tzv. Kosova, za Srbiju i dalje nema zelenog svetla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Vlada Crne Gore otvorila je granicu i sa tzv. Kosovom...Vlada je večeras objavila proširenu listu zemalja za čije građane otvara granice, a među njima je, pored tzv. Kosova, i Bosna i Hercegovina...U objavi na zvaničnom Tviter nalogu crnogorske vlade se navodi da je Nacionalno koordinaciono telo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.