ČEKAJU JOHANESA HANA: Poslanici Srpske liste su od 11 sati zatvoreni u skupštini u Prištini

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAJU JOHANESA HANA: Poslanici Srpske liste su od 11 sati zatvoreni u skupštini u Prištini

Predsednik Kriznog štaba Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da su poslanici SL ušli u skupštinu u Prištini i da će tamo ostati do dolaska evropskog komesara Johanesa Hana čija se poseta očekuje sutra Upravo je završena vanredna konferencija Kriznog štaba na kojoj je predsednik Goran Rakić saopštio da su poslanici Srpske liste ušli u Skupština Kosova i da će tamo ostati do susreta sa Johanesom Hanom.- Poslanici Srpske liste su od 11 sati zatvoreni u skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Prištini i zahtevamo sastanak sa Johanesom Hanom, predstavnikom Evropske unije koji sutra dolazi u Prištinu. Kako bi ga upoznali sa potencijalnom humanitarnom krizom koja preti srpskom narodu zbog odluke Prištine da uvede 100% takse i time praktično blokira distribuciju hrane, lekova, štampe i ostalih potrepština - rekao je Igor Simić.Njihov cilj je da evropskog komesara i čitavu Evropu upoznaju sa antisrpskim i necivilizacijskim odlukama Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZATVORENI SMO, ZAHTEVAMO SASTANAK" Poslanici Srpske liste ušli u kosovsku skupštinu, ostaju tamo do sutrašnjeg dolaska Hana

Izvor: Blic, 02.Dec.2018

Poslanici Srpske liste ušli su u skupštini u Prištini i tamo će ostati do dolaska evropskog komesara Johanesa Hana, čija se poseta očekuje sutra.

Nastavak na Blic...

Srbi zatvoreni u kosovsku skupštinu traže sastanak sa Hanom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018

Poslanici Srpske liste zatvorili su se u zgradi kosovske skupštine u Prištini, gde će ostati do dolaska komesara Johanesa Hana. Želimo da upoznamo komesara Hana sa situacijom i potencijalnom humanitarnom krizom sa kojom će se suočiti srpski narod, ukoliko se taksa od sto odsto hitno ne povuče,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.