BIĆETE BLAGO REČENO ŠOKIRANI Vučić izneo poslednja saznanja: Dobio sam nove informacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 14:42

"BIĆETE BLAGO REČENO ŠOKIRANI" Vučić izneo poslednja saznanja: Dobio sam nove informacije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas medijima nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će borba protiv organizovanog kriminala biti nastavljena.

Na pitanje šta će biti teme na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, Vučić kaže da je dobio određene informacije i da je moguće da se sednica i pomeri.

- Velika je tema, ali to ćemo znati u roku od 48 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U svakom slučaju, borba protiv organizovanog kriminala će biti nastavljena. Država će nastaviti ozbiljnu borbu protiv organizovanog kriminala i onih koji misle da će rešavati probleme odsećajući glave onima koji im se ne dopadaju - rekao je Vučić.

Narod u Srbiji će, kako kaže, "biti blago šokiran kada budu iznete činjenice".

Podsetimo, beogradska policija danas vrši pretres poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda, kao i pretres štek stana uhapšenog vođe navijača Partizana Damjana Šobića.

Vučić je ranije danas sazvao vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost koja je planirana za 19 časova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.