Atheist Rap ponovo dolazi u Niš

Izvor: NisCafe.com, 03.Feb.2023, 10:28

Atheist Rap ponovo dolazi u Niš

Posle bezmalo pune četiri godine Atheist Rap ponovo dolazi u Niš! Koncert će se održati u petak 03. februara u AKC Fuzz (Šumadijska 1), što će biti njihov prvi nastup u ovom alternativnom kulturnom centru. Koncert će svojim nastupom otvoriti Protektori, grupa koju čine muzičari iz Niša, Novog Sada, Kosovske Mitrovice i Knjaževca.
Prvih 50 ulaznica po promotivnoj ceni od 800rsd možete kupiti u Birtiji kod Dušana (Davidova 9) od nedelje 22.01. , posle toga će se karte >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << prodavati po pretprodajnoj ceni od 1.000rsd. Ako ih ostane za prodaju na ulazu, na dan koncerta koštaće 1.200rsd.
Vrata AKC-a otvaramo u 21h.
Jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih domaćih bendova dolazi u AKC da publici isporuči retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda njihove karijere.
Protektore su oformili Kosta iz niškog Novembra i Radule iz Ateista sa drugarima u januaru 2013. To je bend koji gaji garažni zvuk uz uticaje bluza, kantrija i ostalih srodnih pravaca.
Nakon povremenih nastupa posle Kostinog odlaska sa životne scene 2017. godine bend se ustalio u postavi: Ćira – bubnjevi, Pejča – bass, Radule i Branko – gitare, Boris i Vlajko – vokali. Iako grupa postoji bezmalo celu deceniju, zbog obaveza članova u matičnim bendovima (Novembar, Atheist Rap, Psychosonic Boris i Hosenfeferi, School Bus), Protektori iza sebe imaju samo nekoliko mini-turnaja po regionu i album „Kretenov let“ iz 2013. godine.
U toku je rad na novom materijalu, čija realizacija se očekuje u toku ove godine.
The post Atheist Rap ponovo dolazi u Niš first appeared on NisCafe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.