Arsić: Prašina na jugu Srbije se diže po potrebi

Izvor: JUGpress.com, 14.Jul.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsić: Prašina na jugu Srbije se diže po potrebi

BUJANOVAC

Uvek kad treba nešto onda se podigne prašina na jugu Srbije, rekao je za JUGpress zamenik predsednika opstine Bujanovac Stojanca Arsic

,,Problem Kosova i problem juga Srbije su dva odvojena problema i za međunarodnu zajednicu i za nas ovde. tu nema nekog međusobnog povezivanja, , Arsic i dodaje da  se ,,doduše preliva ono što se događa na Kosovu i na jug Srbije, naravno po potrebi i o tome se radi u ovom slučaju”.

,,Pripadnici albanske zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji žive na jugu Srbije su građani države Srbije i ostvaruju svoja prava u državi Srbiji i mi ih u tome podržavamo, da ostvare sva svoja prava koja i druge nacionalne manjine imaju u Srbjii. Ni manje ni više od toga”, rekao je Arsic.

,,To što sada pokušava da se internacionalizuje jug Srbije mislim da je to neko sticanje pozicije u pregovorima, jer vidite da u Briselu i zapad žuri da se pregovori oko normalizacije odnosa Prištine i Beograda završe što skorije, pa se sada i Priština i Beograd pozicioniraju da imaju što bolje pozicije u tim pregovorima,, rekao je on.

 Smatra da ,. niti će Albanci sa juga Srbije biti zastupljeni od strane privremenih vlasti na Kosovu u Briselu, niti će biti predmet Briselskog sporazuma”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.