Arifi: Nema naznaka za promenu odluke o taksama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifi: Nema naznaka za promenu odluke o taksama

Nema naznaka koje bi ukazivale da će vladin stav o taksama na robu iz centralne Srbije biti promenjen, izjavio je danas savetnik premijera privremenih kosovskih institucija Avni Arifi.

"Imamo stav vlade, i ja kao ššef štaba premijera nemam nikakve naznake ili drugu osnovu koja bi ukazivala na bilo kakvu promenu u vladi u vezi sa taksom", rekao je Arifi za Zeri onlajn .

Kosovska vlada uvela je 21. novembra prošle godine taksu od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije i BiH.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arifi: Nema naznaka za promenu odluke o taksama

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2019

Nema naznaka koje koje bi ukazivale da će vladin stav o taksama na robu iz centralne Srbije biti promenjen, izjavio je savetnik premijera privremenih kosovskih institucija Avni Arifi PRIŠTINA - Nema naznaka koje koje bi ukazivale da će vladin stav o taksama na robu iz centralne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.