Amerika donirala oklopna vozila vojsci šiptarskih separatista koju je formirala Srpska lista a njoj kamione za smeće (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 07.Jun.2021, 23:59

Amerika donirala oklopna vozila vojsci šiptarskih separatista koju je formirala ''Srpska lista'' a njoj kamione za smeće (VIDEO)

Amerika donirala oklopna vozila vojsci šiptarskih separatista koju je formirala ''Srpska lista'' a njoj kamione za smeće (VIDEO) Sjedinjene Američke Države donirale su tzv. "Kosovskim bezbednosnim snagama" nova oklopna vozila, prenose mediji na albanskom. "Srpska lista" dobila kamione za smeće.





Vest o donaciji oklopnih vozila od strane SAD potvrdilo je sepratističko takozvano "Ministarstvo odbrane", ispred koga je Armend Mehaj obišao je kasarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u Uroševcu, kako bi se informisao o toj donaciji.

Reč je o oklopnim vozilima tipa M1117 koja su u upotrebi u američkoj vojsci od 1999. godine a poznato je i pod nazivom "Gardijan". Inače, ovo je jedno od prvih američkih vojnih vozila otpornih na mine.

Jačanje naoružanih ormacija šiptarskih terorista jasan je znak Amerike, bez obzira što se radi o vozilima koja su za njih zastarela, da želi da učini separatiste što sposobnijim da i vojno spreče Srbiju da se u punom kapacitetu vrati na svoj prostor, na Kosovo i Metohiju.Trea napomenuti da se to dešava svega dva dana nakon što jepatrijarh Porfirije izjavio da je uloga Amerike u rešavanju problema Kosova i Metohije "jevanđelska".





Iako tehnička podrška sparatističkim oružanim formacijama nije dovoljna kao što ništa neće moći da bude dovoljno jer nije oružje to koje će vratiti zakon i poredak na Kosoo i Metohiju koje jedino država Srbija ima pravo i način da uspostavi, već potreba za poštovanjem Međunarodnog prava. Da do toga dođe neophodno je da se pre svega izvrše opsežne promene u sistemu srpske vlasti, da se svrgnu NATO-poturice i uspostavi zdrav nacionalni režim i vlast u Beogradu. To svakako mora da se desi što pre jer ovaj režim, više nego prethodni koji su takođe svi redom ulagali veći ili manji trud u izdaju Kosova i Metohije, pomogao je šiptarskim sepaatistima više nego iko pre njih. Između ostalog, zahvaljujući Vučićevoj "Srpskoj listi" omogućio je upravo osnivanje "Kosovskih bezbednosnih snaga".
A šta "Srpska lista" dobija? Kada je osnovana da bi se prikrila njena izdajnička svrha tadašnji "ministar" bez portfelja i Direktor Kancelarije za KiM, Aleksandar Vulin, govorio je isto što i osnivač ove separatističke stranke Aleksandar Vučić, da je ona potrebna da bi država Srbija imala "međunarodno priznate predstavnike Srba".
 
Narod nije birao svoje predstavnike jer nije ni želeo da ga bilo ko predstavlja u šiptarskoj vlasti, i njih je izabrao Vučić. A njihov legitmitet potvrđen je upravo danas kada su im, u vidu donacija, predati kamioni za skupljanje smeća.
Da to nije slučajnost mogli smo da se uverimo 2018. godine kada je Goran Rakić, tada "gradonačelnik" severnog dela Kosovske Mitrovice po sistemu šiptarskih separatista (tzv. "republike Kosovo") u prisustvu međunardnih zvaničnika svečano otvorio - kontejnere!




Naspram borbenih vozila, ovo je de-fakto poniženje koje glatko prolazi kod izdajnika jer su, eto, međunarodno priznati!



* * *


Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Svečano otvaranje kontejnera u Kosovskoj Mitrovici! (VIDEO) - KM NovineDa je sve manje smešno otvaranje kontejnera, šahti, okrečenih zidova uverava nas sve češća praksa ovih ponižavajućih gestova koji se uz prave ceremonije i medijsku pratnju sve češće dešavaju. Od toliko obećavanih "kapitalnih projekata" i poboljšanja uslova života, žitelji Kosovske Mitrovice juče su imali prilike da prisustvuju ceremoniji svečanog otvaranja novih kontejnera!


PROČITAJTE JOŠ:   
Kad sledeći put budete pričali kako su „Srbi prodali Kosovo", setite se delom i ovoga... - KM NovinePišem sa tog Kosova i Metohije. Imam sasvim dovoljno godina da se sećam i početka osamdesetih i onih demonstracija i šta im je prethodilo. Kada živiš južno od Ibra u selu gde je Srba desetak skromnijih kuća sa obradivom zemljom a okružuje te nekoliko sela sa Albancima, onda shvatiš da si u centru pažnje.


PROČITAJTE JOŠ:   
Ivan Cvetković iz sela Straže kod Gnjilana, prvak Evrope na 400 metara za paraolimpijce - KM NovineIvan Cvetković iz sela Straže kod Novog Brda, prvak Evrope na 400 metara za paraolimpijce Srpski paraatletičar Ivan Cvetković osvojio je zlatnu medaljunna Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Srpski paraatletičar Ivan Cvetković osvojio je zlatnu medalju u trci na 400 metara na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, dok je aktuelni svetski prvak i svetski rekorder u bacanju diska Nebojša Đurić uzeo bronzanu medalju, prenosi RTS.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju




Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.