Albanci planiraju NAPAD posle kog SRPSKA ARMIJA MORA NA KOSOVO! Šešeljeve reči će zaboleti Haradinaja i Tačija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci planiraju NAPAD posle kog SRPSKA ARMIJA MORA NA KOSOVO! Šešeljeve reči će zaboleti Haradinaja i Tačija!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj smatra da "Albanci nisu sami izveli akciju i da su dobili podršku nekog vrlo jakog sa Zapada".

Govoreći o sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji Šešelj kaže da su poslanici SRS bilo dobro spremljeni za sednicu.

- Dobro je što je ta sednica održana. U pogledu korišćenja vremena trebalo su malo ravnopravniji da budu opozicioni poslanici i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << republike, ali, ne žalim se, imali smo mogućnost da kažemo uglavnom sve što smo hteli. Nismo se ustručavali da iznesemo kritike, a svaka kritika bila je argumentovana. Poslanici SRS bili su dobro spremljeni za sednicu - izjavio je predsednik SRS.

Lider radikala ističe da deo opozicije bojkotuje parlament jer se ponašaju "kao muve bez glave".

- Ne znaju šta rade, ponašaju se kao muve bez glave. To im je bila idealna prilika da kažu sve što imaju, da kritikuju, predlažu... Ovako se već javnost navikava na činjenicu da njih uopšte i nema - smatra Šešelj.

Govoreći o upadu jedinica ROSU na sever Kosova, Šešelj kaže da će to Albanci raditi i ubuduće.

- Bio je to odgovor na ono što smo mi poslanici i predsednik govorili u Skupštini. Moglo se očekivati tako nešto i to će Albanci i ubuduće da rade. Jednom će naša država morati da reaguje. Ako nisu sad do kraja reagovali, oni su podigli sada vojsku i policiju, ali neki sledeći put će morati da ih pošalju tamo. Ovo poprima sve veće razmere, tuku Srbe, sad su i jednog Rusa prebili, hapse srpske policajce, kojima Albanci svašta pakuju. Rekao sam - moraju naša vojska i policija da uđu u sva mesta gde Srbi žive na Kosovu, ne samo u četiri severne opštine i da štite sve Srbe koji su tamo. Tamo treba da ostanu i Srbi i vojska i policija. Naša vlada treba da zahteva od ruske i kineske vlade da se njihove snage uključe u snage Kfora i da se tako uspostavi neka ravnoteža na Kosovu, zašto to naša vlada okleva to treba pitati i Vladu i predsednika republike - kaže lider radikala.

Predsednik SRS je rekao da je reakcija EU bila "mlaka i nikakva, kao i uvek".

"PREVEDI MI TO NA SRPSKI PA POŠALJI OPET" Odgovor Miloša Obrenovića turskom veziru koji je promenio istoriju (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.