Albanci DRHTE od muke! Nakon VUČIĆEVIH REČI trese se tzv. Kosovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci DRHTE od muke! Nakon VUČIĆEVIH REČI trese se tzv. Kosovo!

Haradinaj priča o kosovskoj vojsci i severu Kosova, a nema očigledno nikakvo pravo na to

Tzv. kosovska vojska se neće šetati severom Kosova, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Upitan o izjavi Ramuša Haradinaja da će tzv. kosovske bezbednosne snage ubuduće moći da se kreću i severom Kosova, bez ikakvih ograničenja, Vučić je rekao da nije video tu izjavu, ali da je video da su mnogi izjavili da svako može da se kreće kuda hoće, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to neće tako moći.

Ponovio je, na zajedničkoj pres konferenciji s Dejvidom Mekalisterom, da naoružane bezbednosne snage tzv. Kosova na sever pokrajine mogu da uđu uz dva uslova - uz saglasnost NATO i lokalne, odnosno srpske zajednice.

- Da ste dobili podršku NATO uopšte ne sumnjam. Mogu da pričaju šta hoće. Što se tiče drugog uslova, on sigurno nije ispunjen, jer niko nije dao dozvolu za upad - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da 2000 dana Priština nije formirala ZSO, da izgleda sve može kada je Srbija u pitanju, samo se ne zna dokle, i dodao do sada je moglo, pa računaju da može i ubuduće.

Kako kaže, :

- Neće se kosovska vojska šetati severom Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.