Ako ste propustili Kesića: Kinjimo Albance pesmom Mi imamo Interpol

Izvor: B92, 25.Nov.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste propustili Kesića: Kinjimo Albance pesmom "Mi imamo Interpol"

"Čak ni najveći stručnjak za renesansu na Kosovu doktor Nebojša Stefanović nije mogao da parira znanju iz oblasti 14. i 15. veka predsednika Vučića", počeo je Zoran Kesić 154. epizodu svoje emisije u kojoj se bavio aktuelnim temama - glasanjem oko prijema Kosova u Interpol, taksama na srpske proizvode, kao i pobedama i porazima u srpskoj i albanskoj diplomatiji.

"U poslednje vreme diplomatske pobede nad Albancima su retke - onih 5:0 za nas u Briselu i Đurić koji je istrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polumaraton, već je pluskvamperfekat. A sa druge strane Albanci nas ubiše na svim poljima - Rita Ora, Dua Lipa, Bibi Reksa, Dr Alban... Čekaj, i on je njihov?", rekao je Kesić.

Kada je u pitanju neuspeli prijem Kosova u Interpol, Kesić kaže: "Ovo je možda veći uspeh nego kada smo likovali nad Hrvatima '88 zbog otvaranja Mekdonaldsa na Slaviji."

Celu epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete da pogledate na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.