ALBANCI SE UPLAŠILI PUTINA? Povređeni Rus napustio teritoriju KiM! Stiže u Beograd i pored zabrane Prištine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI SE UPLAŠILI PUTINA? Povređeni Rus napustio teritoriju KiM! Stiže u Beograd i pored zabrane Prištine!

Ruski diplomata i pripadnik Unmika Mihail Krasnoščekov napustio je teritoriju Kosova i Metohije, saopštila je Ambasada Rusije u Beogradu.

On je prebačen nešto pre 13 časova sa Intenzivne nege KBC Kosovska Mitrovica u ambulantno vozilo Unmika i u toku je njegov transport do VMA u Beogradu.

U pratnji vozila Unmika je još jedno ambulantno vozilo sa kompletnom lekarskom ekipom i opremom i tri džipa sa osobljem misije UN.

Михајил Красношчеков >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << је прешао административну линију између Косова и централне Србије. Наредних сати га очекујемо у Београду, где му ће бити пружена квалификована медицинска помоћ после пребијања од такозваних “полицајаца”.

— Александр Чепурин (@AVChepurin) May 30, 2019

Zlatan Elek, pomoćnik direktora KBC, izjavio je da Krasnoščekov ima prelome vilične i jagodične kosti, frakturu lobanje i hematome, tako da njegovo stanje iziskuje medicinski tretman u Beogradu.

Za njegov transport je još u sredu tražena dozvola od Prištine, ali je ona stigla tek danas.

Podsetimo, opština Zubin Potok bila je prava ratna zona pre nekoliko dana. Pripadnici ROSU pucali su na stanovništvo, automobile, a dokaz za to su fotografije do kojih je došao portal SrbijaDanas.

SRPSKI GENIJE: Krater na Marsu nosi njegovo ime, napravio je najtačniji kalendar na svetu, a životno delo su mu umalo SPALILI Nemci (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ruski diplomata napustio Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2019

Ruski diplomata i pripadnik Unmika Mihail Krasnoščekov prešao je administrativnu liniju između Kosova i centralne Srbije, saopštila je Ambasada Rusije u Beogradu...Ovo je na svom nalogu na Tviteru objavio ruski ambasador Aleksandar Čepurin..."Narednih sati ga očekujemo u Beogradu, gde mu će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.