ALBANCI CRTAJU VUČIĆU METU NA ČELU: Javno otkrili trasu kojom treba da se kreće srpski predsednik prilikom posete Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI CRTAJU VUČIĆU METU NA ČELU: Javno otkrili trasu kojom treba da se kreće srpski predsednik prilikom posete Kosovu

Novi bezobrazluk Albanaca

Albanci kao da se utrkuju ko će veću podlost da uradi povodom najavljene  posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića južnoj srpskoj pokrajini.

Pročitajte i:

Posle pretnji da će biti uhapšen te da će proći kao Marko Đurić, ovog puta otišli su još dalje pa su u lokalnim medjima objavili trasu puta predsednika Srbije po Kosovu i Metohiji, crtajući pritom Aleksandru Vučiću metu na čelo.

Svi u Srbji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a i šire već su odavno navikli na razne albanske podlosti i da bi ih bilo teško odmah i na jednom mestu sve izbrojati, ali ovog puta navodne institucije lažne kosovske države pale su na najniži nivo.

U nemogućnosti da pariraju  politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja dobija podršku od najznačajnijih državnika sveta, Albanci igraju prljavo, jer po svemu sudeći jadni i bedni drugačije i ne znaju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.