7 na N1 - kosovska drama i tragedija građevinaca

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 na N1 - kosovska "drama" i tragedija građevinaca

Kosovska "drama" - od "uvoda" na barikadama, do "zapleta" u studijima srpskih televizija, preko "kulminacije" u Kosovskoj Mitrovici, sa publikom koja i bez "raspleta" delom apaludira, a delom zviždi.

Kako je tragedija građevinaca pretvorena u tragikomediju, a kako je predsednik Srbije dobio jednu od ključnih uloga i u tragičnoj priči o ubistvu investitora na Zvezdari?

U emisji 7 na N1 videćete ko je ove sedmice bio zadužen za vedrije žanrove, kako je Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ispisao "njujoršku bajku" i kako se Beograd na vreme priprema na "novogodišnju bajku".

Ministar finansija na vreme obećava "bajkovit" život u dolazećem "zlatnom dobu."

Događaje sedmice u emisiji 7 na N1, analizira Emina Kovačević. 7 na N1, u nedelju u 11h i 22.30h
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

7 na N1 (16.9.2018)

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 12:46

Kosovska "drama" - od "uvoda" na barikadama, do "zapleta" u studijima srpskih televizija, preko "kulminacije" u Kosovskoj Mitrovici, sa publikom koja i bez "raspleta" delom apaludira, a delom zviždi. Ministar finansija na vreme obećava "bajkovit" život u dolazećem "zlatnom dobu"...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.