Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2021, 12:23

Raspucani Veljko Simić preti TSC-u u Bačkoj Topoli, Nišlijama pomogao "špijun" protiv Kolubare

Nastavlja se Superliga Srbije, ove subote su na programu prvi mečevi 11. kola

Superligaški karavan nastaviće se ovog vikenda duelima 11. kola, a niz utakmica će otvoriti TSC i Vojvodina prvim zvaničnim duelom na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

Izabranici Mladena Krstajića će u novom domu dočekati rivala koji je u usponu forme i neugodno gostovanje dočekuje sa dve vezane pobede, te je izvesno da nas očekuje uzbudljiv duel pretendenata na evopsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vizu.

16.00: (1,95) TSC (3,50) Vojvodina (3,90)

Za razliku od TSC-a, koji je krenuo jako, pa počeo da pada sa formom, Novosađani su imali mnogo problema na početku sezone. Igrali su loše i u prvenstvu, ali i u kvalifikacijama za Ligu konferencije, koje su završili neslavno debaklom u Austriji od LASK-a.

Popravili su se rezultati Voše u poslednje vreme, pogotovo u poslednja dva kola. Savladani su Radnik (2:0) i Kolubara (2:1), a na oba susreta se u strelce upisao nekadašnji vezista Crvene zvezde Veljko Simić. On je tako stigao do svog četvrtkog pogotka u sezoni, a seriju će probati da nastavi u subotu.

Zadovoljni smo, najpre zbog toga što smo prvi put vezali dve pobede , što nam je bilo potrebno posle mini krize. Sada smo na pravom putu i želimo da tu i ostanemo. Pred utakmicu nisam trenirao nekoliko dana, sada se osećam dobro. Treniram i spreman sam da nastavim da pomažem ekipi. Očekuje nas jedna kvalitetna utakmica, jer su obe ekipe ambiciozne i žele da se plasiraju u Evropu. Biće nam zadovoljstvo da igramo na novom stadionu i mislim da će meč opravadati epitet derbija. Sada kada smo konačno na dobrom putu potrebno je da nastavimo da pobeđujemo i da do kraja jeseni budemo u vrhu tabele, gde je Vojvodini i mesto“, istakao je Simić.

Istog dana, od 19 časova, Kolubara će ugostiti Radnički iz Niša sa ciljem da popravi prilično bled utisak ostavljen u poslednjih mesec dana tokom kojih je osvojila samo tri boda u pet utakmica. Uteha Lazarevčanima je činjenica da ni gosti sa Čaira ne mogu da se pohvale znatno boljim učinkom pretodnih nedelja s obzirom na to da su upisali samo bod više u istom vremenskom intervalu.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Podsetimo, usled zdravstvenih problema Nišlija susret Radničkog i Metalca u okviru 10. kola je otkazan, a ostaje neizvesnost po pitanju raspoloživih snaga sa kojima će gosti ući u nove izazove. Dodatni problem predstavljaće i činjenica da se Radnički rastao sa Radomirom Kokovićem posle samo dve nedelje i da će na megdan Kolubari izaći sa novim šefom stručnog štaba – Radoslavom Batakom!

U Radničkom je u poslednje vreme bilo veoma turblentno. I što se tiče rezultata i što se tiče promena trenera. Vratio sam se sa namerom da donesem mir, koji je neophodan ovom klubu i njegovim navijačima. To možemo da uradimo isključivo dobrim rezultatima. Pred nama je neugodno gostovanje, jer se Kolubara pokazala kao ekipa koja je veoma opasna kada igra na svom stadionu. Ja sam sa mojim saradnicima uspeo da odradim tri treninga pred ovaj susret, ali sa određenim problemima, jer imamo igrače koji su imali stomačni virus i koji nisu bili u trenažnom procesu četiri dana, posle meča u Novom Pazaru. Gledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i smatram da pojedini igrači mogu i moraju da na terenu pruže mnogo više. Ovo što su igrali do sada neće biti dovoljno za ono što želimo. Mogu da kažem da smo se u datim okolnostima dobro spremili za Kolubaru i idemo tamo da ostvarimo najbolji mogući rezultat“, poručio je Batak pred put u Lazarevac.

Zajedno sa novim-starim trenerom ove nedelje je na Čair stigao i novi sportski direktor, Aleksandar Jovanović. Zanimljivo, on je u Niš stigao baš iz Kolubare, u kojoj je završio igračku karijeru.

U pripremi meča nam je puno pomogao i naš sportski direktor Aleksandar Jovanović, koji je bukvalno do pre nekoliko dana igrao za Kolubaru. Ne bih pričao o startnoj postavi, imali smo te probleme sa virusom, tako da ću na teren poslati 11 najspremnijih igrača u datom trenutku. Ovaj tim ima kvalitet, ali čeka nas naporan rad. Prvi cilj je da izvučemo maksimum do reprezentativne pauze, a onda ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo linije za nastavak sezone“, objasnio je Batak.

SUPERLIGA SRBIJE - 11. kolo

Subota

16.00: (1,95) TSC (3,50) Vojvodina (3,90)

19.00: (3,10) Kolubara (3,25) Radnički Niš (2,35)

Nedelja

15.55: (15,0) Novi Pazar (7,25) Crvena zvezda (1,18)

18.00: (1,83) Metalac (3,50) Radnički Kragujevac (4,50)

20.15: (1,12) Partizan (9,00) Spartak (20,0)

Ponedeljak

16.00: (1,95) Voždovac (3,40) Mladost (4,10)

18.00: (3,05) Proleter (3,25) Napredak (2,40)

20.00: (1,50) Čukarički (4,10) Radnik (7,00)

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TEK ŠTO JE STIGAO: Istorijski dan za TSC, Rajković sjajnim pogotkom svom timu doneo nova tri boda! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2021

U okviru 11. kola Superlige Srbije, TSC je na svom stadionu pobedio Vojvodinu rezultatom 1:0. Danas je odigrana prva superligaška utakmica na novom stadionu ‘TSC Arena’ u Bačkoj Topoli, a domaćini su uspeli da obraduju svoje navijače pošto su minimalnim rezultatom savladali ekipu iz Novog Sada....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.