Ostojić i Urošević zadovoljni igrom protiv Kolubare u Kupu

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić i Urošević zadovoljni igrom protiv Kolubare u Kupu

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da je konkurencija u ekipi velika na svim pozicijama i da mu je drago što je bio u prvoj postavi u utakmici protiv Kolubare u Kupu Srbije.

Partizan je juče u Lazarevcu sa izmenjenim timom pobedio Kolubaru sa 2:1 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije.

"Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari ovakve fudbalske utakmice, a posebno me raduje što smo odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlično i što sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjom Miletićem. Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama, ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo važno je da pokažemo maksimum. Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje", rekao je Ostojić za klupski sajt.

Levi bek Sloban Urošević, koji je asistirao kod oba gola, rekao je da je ekipa odigrala dobro, s obzirom da je bila sastavljena od igrača koji do sada nisu imali veliku minutažu.

"Kontrolisali smo utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim može itekako da se računa. Svakako mi asistencije znače za samopuzdanje, a posebno mi je drago mi je sto je (Nemanja) Nikolić dao gol jer se i privatno družimo. Znam kakav je igrač i da je ovo samo njegovo zagrevanje za dalje. Što se tiče (Armina) Djerleka on je veoma talentovan mlad igrač, dobro saradjujemo kada igramo zajedno, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama", naveo je Urošević.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.