MIONICA NA MEĐUNARODNOJ BICIKLISTIČKOJ MAPI: Kolubarski biser 2022. godine domaćin trke Beograd-Banjaluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:27

MIONICA NA MEĐUNARODNOJ BICIKLISTIČKOJ MAPI: Kolubarski biser 2022. godine domaćin trke "Beograd-Banjaluka"

Mionica će 2022. godine biti jedan od domaćina međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", dogovoreno je sa direktorom trke Vladimirom Kuvaljom

Odlična vest za Mionicu i Mioničane je i potvrda da opština poseduje sve kvalitete i potencijale koji je lociraju na svetskoj biciklističkoj mapi.

MIONICA NA MEĐUNARODNOJ BICIKLISTIČKOJ MAPI Mionica će 2022. godine biti jedan od domaćina međunarodne biciklističke...

Posted by Boban Janković on Уторак, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20. април 2021.

- U proteklim godinama intenzivno radimo na razvoju i unapređenju sporta u našoj opštini. Za kratko vreme na ovom polju su se desili brojni događaji, od izgradnje sportske hale, otvaranja sportskih klubova, preko organizacije sportskih manifestacija i poboljšanja celokupne sportske infrastrukture - rekao je prtedsednik opštine Mionica i dodao:

- Uskoro počinje realizacija još mnogo projekata u oblasti sporta i rekreacije. Nastavljamo u ovom smeru, za bolji život svih Mioničana.

Domaćini i 60. međunarodne biciklističke trke ''Kroz Srbiju'' 

Drugog septembra sa Trga vojvode Mišića u Mionici startovala je druga etapa 60. Međunarodne biciklističke trke "Kroz Srbiju", koja je krenula 31. avgusta iz Istočnog Sarajeva. Znak za start dao je predsednik opštine Mionica Boban Janković koji je prethodno pozdravio sve aktere najdugovečnijeg sportskog takmičenja na Balkanu.

- Mionica je dokazala da može da bude uspešan domaćin jednog velikog takmičenja kao što je biciklistička trka "Kroz Srbiju". Želim puno uspeha svim učesnicima i budućim pobednicima i da iz Mionice ponesu misli koje je izgovorio naš najslavniji sugrađanin veliki vojskovođa vojvoda Mišić "Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred" - rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Predsednik se zahvalio Biciklističkom savezu Srbije i Republike Srpske na saradnji u organizaciji jednog od najvažnijih sportskih događaja u našoj zemlji ove godine i zahvaljući kom je danas ime Mionice poznato širom sveta.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.